Executari Silite

Executare silita

Company Advising va ofera servicii de consultanta in ceea ce priveste executarile silite. In contextul economic actual, de foarte multe ori, atat persoane fizice cat si juridice se regasesc in ipostaza de a fi executate silit. Exista situatii in care aceste executari silite pot fi combatute prin intermediul contestatiilor la executare. Expertii nostri va stau la dispozitie si va indruma in privinta contestarii executarilor silite si in obtinerea unor hotarari judecatoresti favorabile – de anulare a executarilor.

In cazul in care va aflati deja in executare silita, trebuie sa stiti faptul ca puteti sa desfiintati executarea daca vorbim despre un contract de credit cu banca. Daca in cadrul contractului de credit sunt inserate clauze abuzive puteti desfiinta executarea silita. Un aspect esential pe care orice debitor trebuie sa il cunoasca, este acela ca executarea silita nu poate incepe decat in temeiul unui titlu executoriu.

Consultanta in privinta achizitionarii bunurilor executate silit de catre banci si alte institutii financiare

Company Advising va ofera consultanta in vederea achizitionarii unor bunuri aflate in executare silita. Decizia de achizitionare a bunurilor aflate in executare silita poate fi una benefica pentru dvs., mai ales ca aveti posibilitatea intrarii in posesia acestor bunuri la un pret redus substantial fata de valoarea de piata.

Va oferim consultanta atat in achizitia de bunuri mobile si imobile aflate in executare.