Consultanta in afaceri

Consultanta in afaceri pentru Start-Up

consultanta in afaceri, consultanta juridica

Oferim servicii de consultanta specializata pentru inceperea unei afaceri in Romania, etapele ce trebuie parcurse, condiţiile şi documentele necesare pentru constituirea şi înregistrarea unei societati comerciale.

De la alegerea formei juridice şi până la întocmirea actului constitutiv sunt prezentate soluţiile apte să asigure o bună desfăşurare a activitatii societatii comerciale ce urmeaza a fi constituita. Inainte de infiintarea unei firme trebuie sa stim pe ce ne bazam.

Trebuie foarte atent evaluate oportunitatea si posibilitatea de a derula afacerea respectiva, atat din punct de vedere al avantajelor si oportunitatilor oferite de business-ul respectiv, cat si din punct de vedere al posibilitatilor financiare care sa permita sustinerea si dezvoltarea afacerii. Bugetul de start trebuie sa acopere cheltuieli cu personalul (costuri de angajare), taxe legale si profesionale, licente si permise, echipament, asigurari, aprovizionare, publicitate si promovare, salarii, contabilitate, venituri, utilitati, cheltuieli neprevazute.

Citeste mai mult aici.